..

Våre samarbeidspartnere

Velkommen til samarbeidspartnere. Samarbeidspartnere som er listet opp her bidrar alle med premier eller innsats i konkurransen. Samarbeidspartnere sitter også i juryen sammen med Lions Vestby for å bedømme innkomne bilder.

Vestby Avis

Vestby Avis er en viktig bidragsyter til fotokonkurransen. Som en av bygdas viktigste nyhetsformidlere er det Vestby Avis som er et sterkt kort i det å bringe informasjon om konkurransen ut til publikum, både gjennom egne nettsider og i avisen. Vestby Avis er også en av juryen som velger ut vinnerne av konkurransen. I tillegg bidrar Vestby Avis med premier i form av abonnement til vinnerne.


Gå til Vestby Avis her
Påskemagasinet forside år 2013

Rammemakeriet AS

Galleri & Rammeverksted i Son

Rammemakeriets bidrag til fotokonkurransen er premier i form av innrammede bilder og bilde på lerret.  Rammamakeriet AS har  også en plass i dommerpenelet for å velger vinnerbilder.

Rammemakeriet holder til i hjertet av Son sentrum. Vi har siden oppstart i mars 2003 samarbeidet med lokale og nasjonale kunstnere ved siden av å være Rammeverkstedet for privat- personer og bedrifter  i Son og omegn.
Her kan du få unik innramming av bilder, og utprinting av bilder til innramming eller lerret.
Rammemakeriet rammer inn alle typer kunst, grafikk, malerier, foto, speil, postkort, etc.
Vi har også kunst og grafikk til salgs, og flere salgsutstillinger årlig.

Velkommen inn til å ta en titt!


Gå til Rammemakeriets hjemmeside
Rammemakeriet

Prosite.no AS

Prosite.no AS sitt bidrag til fotokonkurransen er utvikling av nettløsningen og vedlikehold av denne. Prosite.no AS har også en plass i dommerpanelet for å velge ut vinnere. 

Prosite.no AS er et webbyrå som hjelper deg med å gjøre et varig inntrykk. Gjennom riktig webdesign får du riktig markedsføring. Dette er kjerne elementer i det å oppnå suksess med det din bedrift eller forening tilbyr. Når det er mange om beinet, gjelder det å gjøre de rette tingene for å oppnå suksess. En nettside alene er mange ganger ikke nok, du må også tenke mer på innhold, oppdateringer, spissing av budskap. Søkeoptimalisering er også et begrep som er mye benyttet. Vårt webbyrå har kompetansen for å hjelpe din bedrift gjennom disse stegene til suksess.

  • ProSite.no AS utvikler nettsider i sammarbeid med hver enkelt kunde. 
  • ProSite.no AS tilbyr moderne og responsive nettsider i god kvalitet. 
  • Prosite.no AS tilbyr fotografering av kunde i vårt studio og ute hos bedriften.
  • Prosite.no AS tilbyr utarbeidelse av logo eller digitalisering av eksisterende logo.
  • Vi har inngående datakunnskap, spør oss om du trenger hjelp.
post@prosite.no
Tel: 477 17 256

Gå til Prosite.no hjemmeside
Prosite.no logo

Interkodex AS

Interkodex AS bidrar til fotokonkurransen med publiseringsløsningen Esite. Det er med denne løsningen i bunn at Prosite.no AS har bygget nettløsningen du nå er inne på.

Interkodex utvikler og drifter IT og webløsninger for store og små bedrifter, og våre kunderelasjoner kjennetegnes av nært, langsiktig samarbeid. 
Vi har en meget kompetent organisasjon hvor ungdommelig pågangsmot blandes med erfaring og spisskompetanse på høyt nivå. Med moderne verktøy og metoder leverer vi effektivt gode funksjonelle løsninger til svært konkurransedyktige priser.

På nett siden 1998
Interkodex ble etablert i 1998 og har vært med siden internetts barndom. Selskapet var i en tidlig fase helt dedikert til utvikling av ulike web-verktøy. Vi kan nevne Button Studio – et verktøy for å lage grafiske web elementer, og E-site – en design og utviklingsplattform for webløsninger og publisering. Våre løsninger her er solgt i ti-tusentalls på det internasjonale markedet.
Sterkt programmeringsmiljø
Spesialisert på systemutvikling, har Interkodex bygget et sterkt programmeringsmiljø på huset. Vi skal være kjent for cutting edge kompetanse og metoder - en utviklingspartner det er spennende å samarbeide med. Og våre kunder skal alltid være garantert løsninger basert på det siste av moderne, åpen IT teknologi.

En utfordrer på pris og kvalitet
I dag er vårt hovedfokus Internett fase 2; en bred industriell utnyttelse av internett. Nettet er nå modent og sikkert for alle typer forretningsapplikasjoner. Og med de nye åpne web standardene kan vi utvikle kundetilpassede løsninger langt rimeligere og mer effektivt enn tidligere.

Interkodex behersker denne teknologien til fulle, og med skreddersydde web-løsninger utfordrer vi standardløsningene på funksjonalitet og pris.

Gå til Interkodex AS hjemmeside
Prosite.no logo

Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi dessverre må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.