..

Lions fotokonkurransen 2018 – Frist for innlevering av sommerbilder er 9. september.

Publisert: 04.09.2018

Skrevet av Tom Schrøder-Nielsen


Lions i Vestby håper på mange fine blinkskudd fra årets flotte sommer i vår kommune, som nå er på hell. Frist for innlevering av sommerbildene er søndag 9. september.
Lions fotokonkurransen 2018 – Frist for innlevering av sommerbilder er 9. september.

I flere år har Vestby Lions fotokonkurranse vært en meget populær fotokonkurranse, hvor amatørene kan delta på lik linje med de litt mer profesjonelle fotografene.

Fotospesialisten Trond Larsen i Prosite, som er en sentral samarbeidspartner i Lions årlige fotokonkurranse, presiserer at bildene må være tatt i Vestby kommune og at en treffende tekst til bildet vektlegges. Oppgi også tid og sted hvor bildet er tatt.

Det blir flotte premier med innrammede bilder til årstidsvinnere laget av Rammemakeriet i Son, samt sponsorpremier fra Vestby avis. Årets hovedvinner får til slutt et litt større bilde på lerret.

Det er vedtatt at neste høstutstillingen til Lions først blir i 2019. Avsluttende premiering vil derfor skje i en annen anledning i november 2018 etterat høstbildene er vurdert.
 

Klikk på lenken:  http://www.vestbyfotokonkurranse.no om du vil sende inn dine bilder.

Det er fortsatt tid. Finn frem dine beste sommerbilder og klikk på knappen under.
Mitt sommerbilde

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi dessverre må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.