..

Vinteren er tilbake, hurra!

Publisert: 17.04.2017 Saken oppdatert: 06.06.2017

Skrevet av Trond Larsen


Lenge trodde vi vinteren var over, men neida, nå er den her igjen. Det er ennå ikke for sent å sende inn ditt bilde til fotokonkurransen. Og fortsetter været kan hende du får et skikkelig vinterbilde også? Vi feirer vinterens tilbakekomst med å utvide fristen for å levere inn ditt vinterbilde til konkurransen. Grav dypt i haugen med vinterbilder og send inn dine beste bilder. NY FRIST ER 21. APRIL.
Vinteren er tilbake, hurra!

Vi må innrømme at vi har fått noen spørsmål om hvorfor vi utvider fristen. Hele hensikten med konkurransen er å kåre det beste vinterbildet. Da er det klart at vi ønsker flere bilder. Vi ønsker alltid flere bilder. Det er også ikke til å stikke inn under en stol at folk er treige. Alle innsendelser kommer som regel i siste øyeblikk etter at vi har mast ganske mye. Da hjelper det med å utvide fristen litt slik at de som hadde tenkt å sende inn men ikke rakk det, alikevel rekker det. Er ikke det flott? Kanskje ikke hvis du selv mener du har sendt inn det beste bilde og at seieren er i boks, men til glede for oss og publikum er det i alle fall flott.

Så får vi håpe at folket i Vestby har bilder som hinter om vinterglede etter en tid som har vært mer preget av vår og brann på Asko. Påsken er i ferd med å ebbe ut mens jeg skriver dette, og i de tusen Vestby hjem sitter nå folket å gleder seg til å ta fatt på det daglige virket igjen. Da er det helt perfekt å sette seg ned med bildearkivet og drømme seg bort til hvite vintre med masse snø og glede og tenke på at det blir nok vinter igjen neste år.

MEN IKKE GLEM Å SENDE INN DITT BILDE! 

Jeg er sikker på at du allerede har sett i gjennom arkivet og tenker:

"Jeg fant mange fine vinterbilder alikevel, og sender de inn!"


Her er mitt vinter bilde

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi dessverre må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.