..

Vestby Lions fotokonkurranse 2016 - Presentasjon av vinnerbilder

Publisert: 28.10.2016 Saken oppdatert: 09.03.2017

Skrevet av


VESTBY: Under høstutstillingen til Lions Club Vestby ble også den årlige fotokonkurransen avsluttet med flere prisutdelinger. Konkurransen hadde fire kategorier, en for hver årstid, i tillegg til en hederspris for beste bilde gjennom året.

Stig Hansson hadde en svært god dag og ble tildelt hele tre priser. For kategoriene vinter og vår, samt hedersprisen for årets beste bilde.

 

 

Vinner av hele konkurransen: "Perlende fangst av høst"  Foto: Stig Hansson.

– Jeg bruker nok altfor mye tid på å ta bilder, men det er jo så utrolig morsomt, sa han etterpå til Vestby Avis.

Mona Authen fikk prisen for beste sommerbilde med sitt fotografi av en rosa sykkel med en frodig sommerhage som bakgrunn.

Birger Husby fikk prisen for beste høstbilde med blinkskuddet han knipset med mobilen en dag han gikk tur i Pepperstad skog.

– Dette bildet viser at man ikke må ha dyrt fotoutstyr for å ta gode bilder. Det viktigste er å ha blikket med seg og se de gode motivene, sa Trond Larsen.

Supplerende tekst fra nettredaktør Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions.

Samarbeidspartnere i Lions årlige fotokonkurranse er Vestby avis v/red. Mattias Mellquist, Rammemakeriet i Son v/Owe Baann, Prosite v/Trond Larsen. Disse utgjør også juryen med tillegg av Birger Hekkelstrand i Lions. Koordinator er Tom Schrøder -Nielsen i Lions.

Som premier fikk alle vinnere innrammede bilder fra Rammemakeriet. Hedersprisen til Stig Hansson ble presentert  på flott lerret. Vestby avis ga ut gaveabonnement til alle vinnere. Likeledes stilte Haugen-gruppen og Rema 1000 (Vestby sentrum)  med sponsorpremier.
 

Les mer om vinnerne i Vestby Lions fotokonkurranse og fredsplakatkonkurranse, som ble premiert på høstutstillingen.

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi dessverre må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.