..

Er det greit å sende inn et vannmerket bilde?

Publisert: 11.03.2017 Saken oppdatert: 15.03.2017

Skrevet av Trond Larsen


Vi ønsker ikke at bildet du leverer inn er vannmerket. Vi forbeholder oss ev. retten til å klippe dette bort. Det er flere grunner til dette.
Er det greit å sende inn et vannmerket bilde?

Først og fremst, dommerpanelet ønsker å være  "uhildet" av hvem fotografen er. Ditt navn bør ikke være med på å avgjøre om du vinner eller ei. I tillegg så skal bildene , i alle fall noen, legges på lerret eller i ramme. Vannmerket kan stå i veien. Sist men ikke minst, noen ganger skjemmer vannmerker bildet og ødelegger motivet. Derfor vil et bilde med vannmerke gi deg "negative" poeng.

Vannmerker brukes til å merke sitt opphavsrettslige verk. Det er både for å synes og for å hindre piratkopiering. Når du deltar i konkurransen godkjenner du også vårt reglement som gir oss retten til å bruke bildet i egne sammenhenger. Vi vil i slike tilfeller sørge for at fotografens navn krediteres.

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.

KONKURRANSEREGLER 2017

KONKURRANSEREGLER 2017
TEMA:  Vestby 2017,Vinterglede, Vårtegn, Sommeropplevelse, Høstfarger Vi applauderer kreative løsninger av bilde og tema.

Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi dessverre må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.